София Папазова - 7 маслинови цвята

Бъдете първи - добавете мнение

Наличност: На склад

14,00 лв.
или

Бърз преглед

"Сантиментален роман? В основата на разказа е жена, която заради психически тормоз стига до лудост и губи себе си и живота си за дълъг период. Връща си загубеното с цената на адска борба. Не бих казала, че това е сантиментално. Не гледам на тази книга като на сантиментален роман, а като на нещо, което се случва в реалния живот, който невинаги е романтичен. Целта на всяка книга е да поведе читателя нанякъде, да го измъкне от реалността, да му даде разнообразие и да го научи на нещо. И може би аз пиша такива книги, каквито обичам да чета. А и животът е една емоция. Онова прагматичното пътуване през него, без много чувства, за мен не е живот, а физическо съществуване."
София Папазова

„Роман със специфична атмосфера и послание!“
Мила Ламбовска

„Мисля си, че в България точно такъв жанр литература се публикува за първи път. Водена от любовта си към Италия и вярата си в любовта, София Папазова е намерила образа, който пронизва всичко в тази приказна история: маслината“
Златко Ангелов

София Папазова - 7 маслинови цвята

Натисни два пъти за увеличаване на снимката

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Подробности

Автор: София Папазова Издателство "Скалино", 2013 На корицата - "7 маслинови цвята", София Папазова, маслени бои, 18/24 см., частна колекция Размер 22 х 14,5 см ISBN: 978-619-7043-04-4 200 стр.

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.